Сергій Феофілов — спікер 18ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN – 2021

Приєднуйтесь до лідерів зернової та олійної галузей на 18-й Міжнародній конференції «BLACK SEA GRAIN – 2021», яка відбудеться 14-15 квітня!

Одним із спікерів конференції стане Сергій Феофілов – Генеральний директор УкрАгроКонсалт – який виступить з презентацією на тему “ЧОРНОМОРСЬКИЙ РЕГІОН. ЦІНОВІ ВІЙНИ. ЕПІЗОД II “.

Сергій Феофілов — засновник компанії “УкрАгроКонсалт” — першого в Україні консалтингового агентства, що спеціалізується на агропромисловому секторі України та Чорноморського регіону (з 1994 р).

Має більш ніж 20-річний досвід аналізу аграрного ринку України та країн Причорномор’я. Володіє великими національними та міжнародними контактами в торговій, банківській та інвестиційній сферах. Багаторазово запрошується виступати на найбільших міжнародних конференціях на аграрну тематику.

Ознайомитися з попередньою програмою можна за посиланням.

Зареєструватись на конференцію можна тут.

Тут Ви знайдете список компаній, які підтвердили свою участь. 20+ країн світу уже з нами!

Приєднуйтесь до професіоналів агробізнесу на BLACK SEA GRAIN 2021 і першими дізнайтеся про ключові фактори успіху не тільки в новому сезоні, але і в нових реаліях світового агро ринку.

Не відкладайте рішення на завтра, реєструйтесь вже зараз, адже два дні BLACK SEA GRAIN трапляються лише раз на рік!

Нагадаємо, що 18-а Міжнародна конференція «BLACK SEA GRAIN-2021» відбудеться 14-15 квітня в готелі ІнтерКонтиненталь, м.Київ.

Майданчик конференції гарантує дотримання посилених заходів безпеки для відвідувачів форуму та гостей готелю в зв’язку з COVID-19.

Перший день конференції об’єднає живу конференцію, нетворкінг, стенди, а також Вечірній Коктейль на терасі готелю ІнтерКонтиненталь. Другий день пройде тільки онлайн. Трансляція і запис конференції, стенди і нетворкінг будуть також доступні на онлайн платформі форуму

Міжнародна конференція «BLACK SEA GRAIN-2021» – це масштабний зерновий форум і щорічне місце зустрічі світових лідерів агробізнесу з 2004р.

BLACK SEA GRAIN надає 2 дні ексклюзивної аналітики агро ринку від світових експертів, обговорення глобальних макроекономічних і регіональних тенденцій, довгострокові прогнози, ефективне спілкування та контакти з учасниками з понад 50 країн світу.

Перебуваючи в самому серці Чорноморського регіону, дана комунікаційна платформа щорічно об’єднує 700+ міжнародних виробників і переробників зернових та олійних культур, трейдерів, агрохолдинги, банки і інвестиційні фонди, торгові біржі, представників уряду та галузеві асоціації, логістичні, брокерські, страхові, сюрвейерские, юридичні та інші компанії.

У разі питань щодо участі, рекламних та спонсорських опцій, будь ласка, звертайтеся:

conference@ukragroconsult.org

+380992207242

Орг.комітет

BLACK SEA GRAIN-2021

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!