Джефрі Сюй — спікер 18-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN – 2021

Приєднуйтесь до лідерів зернової та олійної галузей на 18-й Міжнародній конференції «BLACK SEA GRAIN – 2021», яка відбудеться 14-15 квітня!

Одним із спікерів конференції стане Джефрі Сюй — Керуючий директор Overseas China Investment & Shanghai Goodsoy Trading — який виступить з презентацією на тему “Китай. Зростаючий попит на зерно – привід для примирення з Канадою та Австралією?“.

Джефрі Сюй здобув ступінь магістра з біохімії харчових продуктів у 1988 році. У 1990 році, коли Китай був потужним експортером сої, він почав свій шлях трейдера спочатку Nissho Iwai як покупець, потім – в Andre як продавець, а згодом в China Force як трейдер. З 2008 року пан Сюй провів 4 роки в Chinatex Grains & Oils на посаді головного економіста, відповідального за закупівлю сої та каноли, а також морські вантажні перевезення, та 2 роки у Dongling Grain & Oil як заступник генерального директора. З липня 2014 року пан XU розпочав новий проект разом із Overseas China Investment Company та Shanghai Goodsoy Trading Limited, займаючись торгівлею, консалтингом та брокерською справою з олійних культур, зернових та морських перевезень. Пан XU також брав участь як організатор третього Форуму переробників олійних культур та працював консультантом у компанії Xiamen ITG Group Corp. Ltd. З 2000 року пан Сю став спікером у Канаді, Бразилії, Малайзії, Індонезії та Україні.

Нагадаємо, що 18-а Міжнародна конференція «BLACK SEA GRAIN-2021» відбудеться 14-15 квітня в готелі ІнтерКонтиненталь, м.Київ.

Приєднуйтесь до професіоналів агробізнесу на BLACK SEA GRAIN – 2021 і першими дізнайтеся про ключові фактори успіху не тільки в новому сезоні, але і в нових реаліях світового агро ринку.

Ознайомитися з попередньою програмою можна за посиланням.

Зареєструватись на конференцію можна тут.

Тут Ви знайдете список компаній, які підтвердили свою участь. 20+ країн світу уже з нами!

Майданчик конференції, готель ІнтерКонтиненталь, гарантує дотримання посилених заходів безпеки для відвідувачів форуму та гостей готелю в зв’язку з COVID-19.

Перший день конференції об’єднає живу конференцію, нетворкінг, стенди, а також Вечірній Коктейль на терасі готелю ІнтерКонтиненталь. Другий день пройде тільки онлайн. Трансляція і запис конференції, стенди і нетворкінг будуть також доступні на онлайн платформі форуму

Міжнародна конференція «BLACK SEA GRAIN-2021» – це масштабний зерновий форум і щорічне місце зустрічі світових лідерів агробізнесу з 2004р.

BLACK SEA GRAIN надає 2 дні ексклюзивної аналітики агро ринку від світових експертів, обговорення глобальних макроекономічних і регіональних тенденцій, довгострокові прогнози, ефективне спілкування та контакти з учасниками з понад 50 країн світу.

Перебуваючи в самому серці Чорноморського регіону, дана комунікаційна платформа щорічно об’єднує 700+ міжнародних виробників і переробників зернових та олійних культур, трейдерів, агрохолдинги, банки і інвестиційні фонди, торгові біржі, представників уряду та галузеві асоціації, логістичні, брокерські, страхові, сюрвейерские, юридичні та інші компанії.

Реєструйтесь вже зараз, адже два дні BLACK SEA GRAIN трапляються лише раз на рік!

У разі питань щодо участі, рекламних та спонсорських опцій, будь ласка, звертайтеся:

conference@ukragroconsult.org

+380992207242

Орг.комітет

BLACK SEA GRAIN-2021

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!