Зірка популярного серіалу з Netflix створив веганську заміну горіховій пасті Nutella

TBH

17-річний актор Ной Шнапп, відомий своєю роллю Вілла Байерса у серіалі «Дивні речі» (англ. Stranger Things, створений спеціально для сервісу Netfix), випускатиме веганську версію «Нутелли».

Новий бренд, що отримав назву TBH, утворився після двох років співпраці між Шнаппом і венчурною студією Umana.

Веганська горіхова паста TBH виготовляється без глютену та пальмової олії, кошерна і, зі слів виробників, містить в три рази більше білка, ніж існуючі на ринку пасти з фундука.

Какао, що використовують для TBH, сертифіковане UTZ. Це означає, що воно відповідає «суворим вимогам», включаючи належні сільськогосподарські методи та безпечні умови праці.

Фундукова шоколадна паста має упаковку, виготовлену зі 100% перероблених матеріалів.

Ной Шнапп розповів, зважаючи на те, що збирання пальмової олії є основною причиною вирубки лісів, він хотів створити свій улюблений з дитинства продукт, але який буде не лише корисним, а й сприятливим для навколишнього середовища.

TBH, орієнтований на покоління Z, має прозорий ланцюг виробництва, а це, на думку актора, надзвичайно важливо для молодого покоління.

Паста з лісового горіха вже доступна для передзамовлення на сайті компанії, а у роздрібних торгових точках TBH можна буде придбати не раніше 2022 року.

newfood.media

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!