Запаси пальмової олії в Малайзії наприкінці лютого скоротилися до найнижчого рівня за сім місяців

Джерело:  Oilworld
пальмова олія

Запаси пальмової олії в Малайзії наприкінці лютого скоротилися до найнижчого рівня за сім місяців, оскільки виробництво досягло 10-місячного мінімуму, компенсуючи уповільнення експорту, повідомив регулятор у понеділок.

Скорочення запасів у Малайзії, другому за величиною у світі виробнику пальмової олії після Індонезії, допоможе підтримати еталонні ф’ючерси, які втратили 10% у 2023 році.

Запаси пальмової олії в Малайзії наприкінці лютого впали на 5% порівняно з попереднім місяцем до 1,92 млн тонн, найнижчого рівня з липня 2023 року, свідчать дані галузевого регулятора Малайзійської ради з пальмової олії (MPOB).

Виробництво сирої пальмової олії знизилося на 10,18% із січня до 1,26 млн тонн, найнижчого рівня з квітня 2023 року, а експорт пальмової олії впав на 24,75% до 1,02 млн тонн, повідомляє MPOB.

Дослідження Reuters прогнозувало, що запаси в лютому становитимуть 1,91 млн. тонн, що на 5,7% менше, ніж у попередньому місяці, при цьому обсяг виробництва складе 1,32 млн. тонн, а експорт – 1,14 млн. тонн.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!