ТОВ “Прайм Лаб Тек” розширює мережу агрохімічних лабораторій, відктито філію в Західному регіоні України

сзр лаборатория

У сьогоднішніх складних умовах, незважаючи на воєнний стан та кризову ситуацію в країні, українські аграрії героїчно проводять посівну.

За інформацією УкрАгроКонсалт агрохімічна лабораторія ТОВ ” Прайм Лаб Тех” теж продовжує працювати, та надавати аграріям послуги з хімічного аналізу ґрунту і добрив, перевірку якості посівного матеріалу, а також розробку експертних рекомендацій.

ТОВ “Прайм Лаб Тек” є однією з ведучих та найсучасніших агрохімічних лабораторій України.

У вітчизняній агрохімічній науково-виробничій сфері вона представлена з 2016 року. Компанія має власне лабораторне приміщення у селі Велика Олександрівка, Бориспільського району, Київської області та штат регіональних представників. Центральний офіс розташований поблизу станції метро “Лівобережна” міста Києва.

Спеціалізуючись на виконанні агрохімічних аналізів грунту, рослин, води, добрив та хроматографії діючих речовин пестицидів, “Прайм Лаб Тек” робить великий внесок в успіх своїх партнерів, які працюють у сфері сільського господарства, оптової та роздрібної торгівлі продуктами харчування, виробництві та продажу ЗЗР та інших агрохімікатів.

Щоденно, лабораторія опрацьовує десятки й сотні зразків широкого асортименту піддослідних екстрактів, в тому числі й тих, що надходять від фермерів та агрохолдингів західних областей України. Тому, радою бенефіціарів компанії, було прийнято рішення, щодо відкриття повноцінної агрохімічної лабораторії у місті Бережани, Тернопільської області.

Новостворена лабораторія, яка розпочинає свою ділову активність у червні 2022 року, на базі приміщень Бережанського агротехнічного інституту, буде укомплектована ще більш сучасним обладнанням ніж попередня.

Отже, запрошуємо усіх сільськогосподарських виробників та дистриб’юторів сільськогосподарської сфери, маркети та підприємства харчової промисловості, до плідної співпраці, яка дає можливість ефективного та обгрунтованого господарювання.

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!