За тиждень обсяг середньодобового вивантаження зерна у портах скоротився на 180 вагонів

Джерело:  Rail.insider
Одеський жд

Середньодобовий показник вивантаження вагонів із зерном у портах Великої Одеси становить 1274 одиниці. Це на 180 вагонів на добу менше, ніж тиждень тому. Такі дані оприлюднив заступник директора департаменту технології перевезень та комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов.

Побільшало вагонів із зерном, що рухаються у напрямку портів Великої Одеси. Наразі туди прямує 6244 одиниці. Це на 32 вагони більше, ніж тиждень тому.

Середньодобове навантаження вагонів на мережі у напрямку портів Великої Одеси становить 1250 одиниць. За останній тиждень показник скоротився на 141 вагон на добу.

Накопичення вагонів із зерном у напрямку порту Ізмаїл зменшилося на 22 одиниці, до 990 вагонів. Середньодобовий показник вивантаження вагонів із зерном у порту Ізмаїл становить 125 одиниць. За тиждень показник зменшився на один вагон.

«Збільшенню вивантаження в портах заважають постійні повітряні тривоги (персонал портових операторів вимушений перебувати в бомбосховищах) та систематичні удари по енергетичній та припортовій інфраструктурі. За останні доби фіксуємо погіршення погодних умов (дощі), це також заважає перевантаженню зернових вантажів у порту», — наголосив Валерій Ткачов.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!