ЄС знижує прогноз урожаю пшениці в 2021/22 МР, але зберігає прогноз експорту

колоски
UkrAgroConsult

Європейська комісія в четвер трохи знизила свою оцінку виробництва м’якої пшениці в 2021/22 МР до ​​130,5 млн. тонн з 130,6 млн. тонн раніше і залишила прогнозований експорт пшениці з ЄС без змін на рівні 32,0 млн. тонн, повідомляє УкрАгроКонсалт з посиланням на Nasdaq.

У щомісячних прогнозах попиту та пропозиції Комісія підвищила прогноз запасів м’якої пшениці на кінець сезону 2021/22 до 13,3 млн. тонн з 12,9 млн.

Що стосується кукурудзи, Комісія знизила свій прогноз виробництва у 2021/22 МР у 27 країнах-членах ЄС до 69,0 млн. тонн з 69,4 млн. тонн у порівнянні з прогнозом за минулий місяць, але залишила свій прогноз імпорту кукурудзи в ЄС у 2021 р. /22 року без змін на рівні 14,5 млн.

Детальна інформація про експорт зернових культур і продуктів їх переробки, баланси попиту і пропозиції, цінові тенденції, стан посівів та хід збиральної/посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!