Єгипет скасував тендер на імпорт кукурудзи

Джерело:  УкрАгроКонсалт
кукурудза
UkrAgroConsult

GASC Єгипту повідомив 23 серпня, що скасував міжнародний тендер на жовту кукурудзу. GASC не назвав причину скасування, але трейдери сказали, що потенційною причиною були високі ціни.

Найнижча пропозиція від ADM становила $231/тонна FOB. Участь в тендері брали 7 продавців.

Країна Оператори Об’єм Ціна $/т C&F Поставка
Бразилія Viterra 60 277,98 1-15 жовтня
Румунія Agro Chirnogi 60 258,90 15-30 жовтня
Сербія/ Румунія / Україна/ Молдова TOI Commodities 55 268,00 15-30 жовтня
Румунія AMS Ameropa 60 255,00 15-30 жовтня

Детальна інформація про експорт зернових культур і продуктів їх переробки, баланси попиту і пропозиції, цінові тенденції, стан посівів та хід збиральної/посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/uk/register/1

Подальший розвиток ринку зернових і олійних культур в Україні та світі  буде обговорюватися на Міжнародній Конференції ‘BLACK SEA GRAIN & OIL. ШЛЯХ ДО ВІДНОВЛЕННЯ 14 вересня у Києві. Приєднуйтесь до професіоналів агробізнесу, щоб дізнатися прогнози нового сезону 2023/24, перспективи інвестицій, переробки, логістики та експорту для відновлення й розвитку аграрної галузі.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!