Єгипет проведе тендер із закупівлі пшениці

Джерело:  УкрАгроКонсалт
зерно
UkrAgroConsult

8 серпня 2023 р. єгипетський GASC проведе черговий тендер із закупівлі пшениці.

Умови оплати – акредитив з відстрочкою на 180 днів, або на 270 днів . Періоди постачання:

  •  15 – 30 вересня 2023 р.,
  •  1 – 15 жовтня 2023 р.

На попередньому тендері 2 серпня було закуплено 360 тис. т російської та румунської продовольчої пшениці за середньою ціною 263,68 дол/т, C&F. Період постачання – 1 – 10 вересня 2023 р.

Детальна інформація про експорт зернових культур і продуктів їх переробки, баланси попиту і пропозиції, цінові тенденції, стан посівів та хід збиральної/посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/uk/register/1

Подальший розвиток ринку зернових і олійних культур в Україні та світі  буде обговорюватися на Міжнародній Конференції ‘BLACK SEA GRAIN & OIL. ШЛЯХ ДО ВІДНОВЛЕННЯ’ 14 вересня у Києві. Приєднуйтесь до професіоналів агробізнесу, щоб дізнатися прогнози нового сезону 2023/24, перспективи інвестицій, переробки, логістики та експорту для відновлення й розвитку аграрної галузі.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!