Єгипет додає Індію як нове джерело імпорту пшениці

Джерело:  УкрАгроКонсалт
пшеница
UkrAgroConsult

Єгипет додав Індію як нове джерело імпорту пшениці, повідомило державне інформаційне агентство з посиланням на міністра сільського господарства Індії у четвер, повідомляє УкрАгроКонсалт із посиланням на The Economic Times.

Раніше цього тижня міністерство постачання Єгипту підтвердило, що цього місяця воно розглядає можливість додавання пшениці з Індії до 16 інших національних джерел імпорту, прийнятих державним покупцем зерна GASC, оскільки воно прагне підтримати закупівлі, перервані війною Росії в Україні.

Єгипет, який часто є найбільшим імпортером пшениці у світі, зазвичай купує зерно через тендери, які проводяться державним GASC. Закупи йдуть на хліб, що субсидується, доступний більш ніж 60 мільйонам єгиптян.

Наразі тендерна книга GASC налічує 16 акредитованих джерел імпорту пшениці, включаючи Росію, Україну, Францію, Німеччину, Казахстан та США. Останнє доповнення Латвія була додана в листопаді минулого року.

GASC часто віддає перевагу чорноморській пшениці через її близькість, якість та конкурентоспроможні ціни, але вторгнення Росії в Україну наприкінці лютого призвело до зростання світових цін на пшеницю і порушило чорноморські перевезення, хоча в березні постачання пшениці з Росії тривало.

У середу GASC зробив велику закупівлю переважно французької пшениці, щоб підтримати запаси, що виснажуються, вперше після посатку війни.

Детальна інформація про експорт зернових культур і продуктів їх переробки, баланси попиту і пропозиції, цінові тенденції, стан посівів та хід збиральної/посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, що надає швидкий доступ до щоденної оперативної інформації агро ринку Причорномор’я, аналітичних звітів та прогнозів, історичних даних, а також ефективних інструментів для обробки та завантаження даних.

Підвищіть свою ефективність з допомогою агро аналітики вже зараз!

Реєструйтесь, щоб отримати розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

Позначки:, , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!