Ямайців закликали зайнятися сільським господарством

Ямайка

За словами Міністра сільського господарства та рибальства Ямайки Пернела Чарльза молодшого, Міністерство докладе всіх зусиль, щоб забезпечити залучення більшої кількості жителів Ямайки до сільського господарства, повідомляє Hortidaily.com.

Чарльз молодший заявив, що один із найважливіших уроків, отриманих міністерством за останні два роки пандемії COVID-19, війни та триваючої невизначеності щодо зміни клімату полягає в тому, що вони були змушені відступити та переглянути свої операційні стратегії.

«Ми більше не можемо просто рости. Ми більше не можемо просто виробляти. Лише за останні два місяці ми стали свідками збоїв, які спричинили хаос, і тому це миттєвий сигнал для країни, для вас і лідерів у сільському господарстві про те, що нам потрібно вдосконалити нашу роботу. Ось чому ми кажемо «їжте розумно», тому що зрештою ми хочемо суспільство, яке буде здоровим, продуктивним, і ми хочемо, щоб наші люди розуміли, що чистий ґрунт і чисте насіння є початком кращого виробництва», — заявив він.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!