Високий урожай кукурудзи в США знижує ціни, підштовхуючи світову пропозицію до надлишку

кукуруза США

Після сухої весни, яка загрожувала знищити врожай кукурудзи в США на полях, фермери збирають урожай, який, ймовірно, стане третім за величиною врожаєм в країні.

Високий урожай обтяжить ємності для зберігання та стримає ціни на цю с/г культуру, яка найбільше продається у світі. Це принесе користь клієнтам, які будуть платити менше за кукурудзу, яка використовується для годування худоби, молочних корів і курей-яєць або для виробництва біопалива на етанолі. Але це скоротить прибутки для фермерів, які зберігатимуть кукурудзу та сподіватимуться на новий попит за рахунок експорту чи нових внутрішніх потреб.

Коли комбайни завершать збір урожаю і вся кукурудза буде доставлена для потреб клієнтів і експортерів, кількість кукурудзи, що залишиться на складі, повинна перевищити кількість, яка пролежала в силосах США протягом семи років, згідно з даними Міністерства сільського господарства США (USDA).

Коли у 2024 році почнеться збір урожаю, у сховищах може бути на 50% більше кукурудзи, ніж коли він почався цього року, що є найбільшим однорічним стрибком поставок за майже два десятиліття. Ця винагорода має ще більше вплинути на міжнародні ціни на кукурудзу в Чикаго.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!