Виручка Cargill знизилася у 2024 фінансовому році

Джерело:  Feedlot
Cargill

Згідно з річним звітом компанії, опублікованим 13 серпня, виручка Cargill у 2024 фінансовому році, що закінчився 31 травня, склала 160 мільярдів доларів. Торік вона склала 177 мільярдів доларів. Падіння виручки відбулося на тлі надзвичайно складної ринкової ситуації.

Брайан Сайкс, голова правління, президент і головний виконавчий директор, відзначив проблеми, з якими стикається глобальна продовольча система через збої, викликані конфліктами, демографічними змінами та нестабільними економічними та екологічними умовами. За його словами, до 2030 року населення планети збільшиться на 500 мільйонів осіб, що вимагатиме від продовольчої системи виробництва додаткових 50 мільйонів тонн сільськогосподарської продукції на рік.

“Наша галузь ніколи не стикалася з проблемами такого масштабу”, – сказав Сайкс. “Але найближчими роками сільське господарство може і має зазнати кардинальних змін, щоб забезпечити стійким харчуванням наступні покоління. Cargill пишається тим, що допомагає здійснити ці зміни, використовуючи силу наших співробітників, партнерські відносини та інновації для переосмислення того, що можливо у харчовій промисловості та сільському господарстві”.

З цією метою Сайкс згадав програму Cargill RegenConnect, яка допомагає фермерам впроваджувати екологічно безпечні методи для покращення стану ґрунту та якості води, уловлювання вуглецю та підвищення продуктивності на фермах. У рамках цієї програми фермери з 24 штатів США досягли мети – до 2030 року 10 мільйонів акрів сільськогосподарських угідь у Північній Америці будуть зайняті відновлювальним сільським господарством. Програма також поширилася на шість країн Європи.

Компанія Cargill також прискорила виконання свого зобов’язання щодо усунення знеліснення та перебудови земель при прямих та непрямих поставках просапних культур у Бразилії, Аргентині та Уругваї до 2025 року, щоб допомогти захистити природну екосистему Південної Америки. Через ці три країни проходить близько 30% світових торгових потоків сої, кукурудзи, пшениці та бавовни.

“Заглядаючи в майбутнє, ми розробили чіткий план розвитку та зміцнення нашого портфоліо, щоб скористатися перспективними тенденціями, максимізувати нашу конкурентоспроможність і, перш за все, продовжувати надавати послуги нашим клієнтам”, – заявили в Cargill. “Світ навколо нас швидко змінюється, а ми трансформуємося ще швидше, щоб досягти своєї мети та зберегти природу для майбутніх поколінь”.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!