Виробники сої та кукурудзи в США добре заробили завдяки експортерам м’яса

Джерело:  Feedlot
микс

Відповідно до незалежного дослідження, проведеного компанією World Perspectives і опублікованого Федерацією експорту м’яса США (USMEF), у 2022 році рекордна вартість експорту яловичини та свинини принесла значний прибуток виробникам кукурудзи та сої США. Згідно з дослідженням, загальний економічний ефект від експорту свинини та яловичини зі США у 2022 році становив 15% на бушель вартості кукурудзи та 13% на бушель вартості сої.

За словами Дейва Джудея, старшого аналітика World Perspectives, «внесок експорту свинини та яловичини у вартість бушелю кукурудзи та сої в США у 2022 році був найвищим в історії».

Основні результати дослідження, в якому використовувалися статистичні дані за 2022 рік, надані Національною службою сільськогосподарської статистики Міністерства сільського господарства США, та аналіз даних, проведений World Perspectives, включають:

Кукурудза

На експорт яловичини та свинини припало 503,4 мільйона бушелів кукурудзи, що використовується в США, що відповідає ринковій вартості 3,4 мільярда доларів (за середньої ціни кукурудзи 6,75 долара за бушель).

На експорт яловичини та свинини припало 3,42 млн. тонн використання сухої кормової барди, що еквівалентно 834 млн. доларів США (за середньої ціни 244 долари за тонну).

Загальний економічний ефект від експорту яловичини та свинини, за оцінками, становив 15%, або 1,01 долара, від вартості бушеля у 2022 році за середньої ціни 6,75 долара за бушель.

Соя

На експорт свинини припало 89,7 млн. бушелів американської сої, що відповідає ринковій вартості в 1,33 млрд. доларів (при середній ціні 14,83 долара за бушель).

Загальний економічний ефект від експорту свинини, за оцінками, становив 13% вартості бушеля, або 1,94 долара США, в 2022 році за середньої ціни 14,83 долара за бушель.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!