Виробництво свинини у Китаї у третьому кварталі досягло рекорду за десять років

Джерело:  Meatinfo
Свинина Китай

Виробництво свинини в Китаї в третьому кварталі зросло на 4,8% порівняно з минулим роком до 12,69 млн. тонн, що є найвищим показником за квартал як мінімум за десять років. Виробництво свинини в Китаї за перші дев’ять місяців року зросло на 3,6% порівняно з роком раніше до 43,01 млн. тонн, свідчать дані Національного бюро статистики.

За даними, у Китаї за перші дев’ять місяців року було забито 537,23 мільйона свиней, що на 3,3% більше, ніж роком раніше, а поголів’я свиней зросло до 442,29 мільйона у третьому кварталі з 435,17 мільйона голів у попередньому кварталі.

Виробництво свиней у Китаї все ще зростає, заявив у понеділок представник міністерства сільського господарства, причому більш висока, ніж зазвичай, кількість племінних свиноматок підтримуватиме знижувальний тиск на ціни, що вже помітно на ринку ф’ючерсів.

Наприкінці вересня в Китаї було поголів’я 42,4 мільйона свиноматок, що на 3,4% вище за нормальний рівень, повідомив на брифінгу для преси Чень Гуанхуа, голова бюро тваринництва та ветеринарії Міністерства сільського господарства та сільських справ.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!