Виробництво сої в Бразилії знижується до 147,3 млн тонн

Джерело:  OleoScope
Бразилія

Згідно з численними звітами, що відстежують виробництво сої в цій американській країні, виробництво сої в Бразилії буде нижчим за очікуване, повідомляє Agriculture.У своєму червневому звіті Національна компанія Бразилії з постачання (Conab) знизила оцінку до 147,3 млн тонн – порівняно з травневим прогнозом у 147,6 млн тонн. Минулого року виробництво було на 4,7% вище і склало 154,6 млн тонн.

У червневому звіті «Оцінки світового попиту та пропозиції сільськогосподарської продукції» (WASDE) Міністерство сільського господарства США також знизило свою оцінку для Бразилії зі 154 млн тонн до 153 млн тонн.

Консалтингова компанія Safras & Mercado оновила свою оцінку до 149 млн тонн порівняно з попереднім прогнозом у 151 млн тонн.

У Бразилії збирання сої завершено на 99%. Виняток становить Ріу-Гранді-ду-Сул, де значні повені уповільнили процес і, за даними Conab, завершено лише на 95%.

Раніше про скорочення врожаю сої озвучила фахівець Aboissa Commodity Brokers Лаура Перейра на конференції VegOil&Meals Trade 14 червня у Севільї (Іспанія). Перейра уточнила, що Бразилія зберігає статус найбільшого виробника сої у світі з часткою 39%. Друге місце займають США з показником 113,34 млн тонн (частка у світовому виробництві – 29%), третє – Аргентина (50 млн тонн, 13%).

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!