Виробництво пальмової олії в Індонезії зросте – GAPKI

Джерело:  OleoScope
пальмова олія

Аналітики асоціації GAPKI очікують збільшення виробництва пальмової олії в Індонезії цього року на 5%. Також у галузевому об’єднанні прогнозують, що до кінця 2023 р. запаси продукту на внутрішньому ринку становитимуть близько 3,2 млн тонн. Про це журналістам повідомив представник GAPKI Хаді Суґенґ.

За оцінками асоціації, цього року обсяги виробництва сирої пальмової олії досягнуть позначки 49 млн тонн. Індонезія також планує виробити близько 4,7 млн тонн пальмоядрової олії.

Сугенг підкреслив, що зростання виробництва очікується, незважаючи на вплив погодного явища Ель-Ніньйо, яке, як очікується, призведе до затримок збирання врожаю на плантаціях олійних пальм.

Раніше галузевий аналітик Томас Мільке заявив, що в найближчі півроку ціни на пальмову олію на світовому ринку можуть зрости як мінімум на $100 за тонну. Зростання, за його словами, неминуче з двох причин: по-перше, відзначається збільшення попиту з боку представників харчової промисловості та біодизельного сектора; по-друге, фіксується скорочення постачання «пальми» з ключових регіонів-виробників.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!