Ворог ударив “Калібрами” по портовій інфраструктурі Одещини, пошкоджено вантажний термінал

Джерело:  Цензор.НЕТ
ракета

Вночі 27 липня ворог завдав ракетного удару по портовій інфраструктурі Одещини. Про це повідомляє пресцентр Оперативного командування “Південь”.

Як зазначається, ракети “Калібр” було випущено з підводного човна в акваторії Чорного моря на критично малій висоті, що ускладнило виявлення.

“Влучанням в одну з адмінбудівель порту вбито цивільного співробітника. Пошкоджено виробниче обладнання одного з вантажних терміналів”, – йдеться у повідомленні.

“Вночі країна-терорист нанесла ракетний удар по Одеській області. Ціль агресора – портова інфраструктура. Ракети “Калібр” росіяни випустили з підводного човна в акваторії Чорного моря. Внаслідок влучання загинув цивільний охоронець 1979 р.н. Пошкоджено обладнання одного з вантажних терміналів, знищено будівлю охорони та два автомобіля”, – повідомив у телеграм-каналі глава Одеської ОВА Олег Кіпер.

Нагадаємо, у ніч на24 липня під прицілом ворога  була портова інфраструктура р. Дунай. Чотири години росіяни атакували порти дронами “Shahed-136”. Три дрони знищили наші сили ППО.

Як повідомлялося, внаслідок ракетного удару по Одесі у ніч на 23 липня 1 людина загинула, 22 – постраждали, з них 4 дитини. За даними ОК “Південь”, рашисти били по портовій інфраструктурі Одеси, через похибку ракет постраждали цивільні об’єкти. У мерії уточнили, що внаслідок варварського нічного обстрілу Одеси у місті понівечено понад 40 будівель. 

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!