Ворог обстріляв морський вокзал в Одесі та зерносховища

Джерело:  Rail.insider

Уночі проти 25 вересня ворог обстріляв Одещину. Внаслідок атаки пошкоджено морський вокзал в Одесі та зруйновано зерносховища. Про це інформують Сили оборони Півдня України.

Ворог спрямував по Одещині 19 ударних дронів типу Shahed-136/131 та дві надзвукові ракети «Онікс». Також застосовував 12 «Калібрів» зі складними траєкторіями руху різними областями.

Для атаки з моря додатково до надводного ракетноносія був залучений підводний човен з новоросійської бухти.

Силами протиповітряної оборони збито 19 «шахедів» та 11 «Калібрів. По одному «Калібру» над Миколаївщиною і Кіровоградщиною, переважна ж більшість — у небі над Одещиною.

Є влучання у припортову інфраструктуру. Суттєвих пошкоджень зазнав морський вокзал в Одесі, у будівлі привокзального готелю, що вже кілька років не функціонує, спалахнула пожежа. Вогнеборці оперативно її ліквідували.

«Оніксами» зруйновано зерносховища. Але люди не постраждали.

Внаслідок падіння уламків в ході бойової роботи, пошкоджень і займання зазнали складські будівлі одного з підприємств та приватний будинок у передмісті Одеси.

«Також займалася трава на відкритих територіях. Пожежі ліквідовано. Постраждалих не зафіксовано. Вибуховими хвилями в кількох будинках вибито скло, одна цивільна жінка травмована, їй надано медичну допомогу», — зауважується у дописі.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!