Веревський викупить ще 36% акцій Kernel

Джерело:  AgroPortal.ua
Кернел

Компанія Namsen Limited, що належить голові ради директорів Kernel («Кернел») Андрію Веревському і вже володіє 38,05% акцій агрохолдингу, викупить ще близько 36% акцій у інших акціонерів. Про це повідомили в уповноваженій брокерській компанії Trigon DM.

Так, за підсумками оголошеного 30 березня тендера буде викуплено 30,25 млн акцій із заявлених Namsen до викупу 52,06 млн акцій.

Ціна викупу становить 18,5 злотих за акцію (близько $4,05), як і було заявлено, відтак на викуп 36% акцій холдингу компанія Веревського витратить близько $122,4 млн.

Замовлення на викуп акцій приймалися з 31 березня до 4 травня. Розрахунок заплановано провести 12 травня.

Для довідки: Kernel до війни був найбільшим у світі виробником та експортером соняшникової олії, провідним виробником та постачальником сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. Вертикально інтегрована структура компанії будується на тісно пов’язаних між собою бізнес-сегментах: виробництво, експорт та внутрішні продажі соняшникової олії; високотехнологічне рослинництво; експорт зернових культур; надання послуг зі зберігання та перевалки зерна на елеваторах та портових терміналах.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!