В ТАС Агро очікують високу врожайність озимих

Джерело:  AgroPortal.ua

На полях Центрального та Південного кластеру агрохолдингу «ТАС Агро» очікується високий рівень урожайності озимих культур.

Про це повідомив директор з виробництва «ТАС Агро» Віктор Белкот, говориться у повідомленні агрохолдингу на сторінці у Facebook.

Він зазначив, що на підприємствах холдингу успішно закінчили весняну посівну кампанію понад місяць тому. Наразі озимі культури перебувають у доброму стані.

Додається, що на полях агрокомпанії були отримані дружні сходи ярих, а також вчасно проведені планові заходи з внесення засобів захисту рослин і підживлення культур.

«Ми отримали дружні всходи ярих, а також вчасно провели планові заходи із внесення засобів захисту рослин і підживлення культур», — додав спеціаліст.

Для довідки: «ТАС Агро» — провідний український аграрний холдинг, який обробляє понад 80 тис. га земель у Чернігівській, Сумській, Київській, Вінницькій, Кіровоградській, Херсонській та Миколаївській областях. Компанія працює в різних сферах сільського господарства (рослинництво, тваринництво, зберігання зернових). 

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!