В кластері Бровари A.G.R Group збільшили земельний банк

Джерело:  Latifundist.com

До активної фази війни земельний банк кластеру «Бровари» A.G.R Group, президентом якого є Місак Хідірян, налічував 5 036 га. Цьогоріч вдалося набрати ще 23 га.

Про це розповів головний фахівець земельних відносин кластеру «Бровари» A.G.R Group Владислав Касяненко в матеріалі: «‎Як працювати з пайовиками, щоб вони не йшли до конкурентів. Лайфхаки від A.G.R Group»‎ на Latifundist.com.

«‎Це новий масив у селі Підлісся. Земля продуктивна, бо раніше люди садили там городи. Досить довгий час вони не хотіли здавати її в оренду, бо більше були зацікавлені в продажі. Але і ціну хотіли занадто велику», — відзначив Владислав Касяненк.  ‎

Владислав Касяненко акцентував, що в кластері «Бровари» A.G.R Group не ганяється за об’ємами. Якщо компанія хоче в якомусь селі взяти землю, то звертається до економічної служби, яка прораховує, чи вигідним буде це капіталовкладення.

«Раніше ми набирали землі навіть на пісках. Зараз дивимося, щоб ґрунти підходили для вирощування тих культур, на яких ми спеціалізуємося: сої, кукурудзи, соняшника», — підсумував фахівець. ‎

Головний фахівець земельних відносин кластеру «Бровари» A.G.R Group додав, що поки в країні триває війна, ринок землі повністю не відкритий і немає конкуренції — немає реальної ціни на землю.

Нагадаємо, аграріям розповіли, як підвищити родючість ґрунту в технології no-till.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!