В Індії повідомили про зниження роздрібних цін на олію

Джерело:  Oilword
подсолнечное масло

Роздрібні ціни на рафіновану соняшникову олію та рафіновану соєву олію впали на 29% і 19% відповідно за останній рік через зниження світових цін і кроків, зроблених центральним урядом.

Так, уряд уважно стежить за внутрішніми роздрібними цінами на харчові олії, щоб гарантувати, що кінцеві споживачі матимуть усі переваги від зниження міжнародних цін.

Зокрема, проводяться регулярні зустрічі з провідними асоціаціями виробників харчових олій та промисловістю, і їм рекомендується знизити роздрібні ціни відповідно до падіння світових цін.

“Станом на 20 липня 2023 року світові ціни на основні олії, такі як сира соєва олія, сира соняшникова олія, сира пальмова олія та рафінована пальмова олія, різко знизилися в порівнянні з минулим роком”.

“Завдяки постійним зусиллям уряду роздрібні ціни на рафіновану олію, рафіновану соєву олію за рік знизилися на 29,04% і 18,98% відповідно”, – сказав міністр.

Щоб контролювати та знижувати ціни на харчові олії на внутрішньому ринку, центральний уряд за останні два роки кілька разів знизив імпортні мита на сирі, а також рафіновані харчові олії.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!