В ІМК зміни у топменеджменті

Джерело:  AgroPortal.ua
ИМК ІМК

Рада директорів компанії ІМК ухвалила низку кадрових рішень.

Так, генеральний директор Алекс Ліссітса, обійме посаду голови ради директорів з 1 липня 2024 року. Він відповідатиме за довгострокову стратегію компанії та нагляд за її впровадження пише inwestycje.pl.

Гендиректором стане Олександр Вержиховський і буде відповідати за поточне операційне управління.

При цьому засновник ІМК і чинний голова ради директорів Олександр Петров залишиться в складі цього органу.

Як повідомив Алекс Ліссітса, він і надалі буде глибоко залучений у діяльність компанії.

«Сфера моїх завдань змінюється і більше зосереджуватиметься на стратегічних питаннях та можливостях отримання додаткових коштів від міжнародних фінансових організацій. Операційними питаннями та реалізацією стратегічної діяльності займатиметься Олександр Вержиховський, який обіймає керівні посади в групі 7 років, а в самій компанії ми співпрацюємо з 2013 року». – сказала Ліссітса.

У свою чергу Олександр Вержиховський запевнив, що компанія продовжить працювати за поточними напрямками діяльності та зосередиться на реалізації оголошеної минулого року стратегії IMC Smart Green. Основною метою діяльності компанії буде підвищення ефективності, а також перехід на більш матеріало- та енергоефективні технології з акцентом на захист навколишнього середовища.

«Крім того, як було оголошено раніше, найближчим часом ми не будемо зосереджуватись на купівлі землі сільськогосподарського призначення, а зосередимося більше на посиленні логістичної складової нашого бізнесу, щоб отримати більш високу маржу від реалізації нашого врожаю», — додав Вержиховський.

Для довідки: ІМК є інтегрованою сільськогосподарською компанією в Україні. Напрями діяльності: виробництво сільськогосподарських культур (кукурудза, пшениця, соняшник); зберігання сільськогосподарських культур; виробництво молока. ІМК обробляє 120 тис. га землі, розташованих у Полтавській, Чернігівській та Сумській областях. У травні 2011 року відбулося розміщення акцій ІМК на Варшавській фондовій біржі.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!