В ІМК завершили весняну посівну

Джерело:  AgroPortal.ua
посівна

Компанія ІМК завершила весняну посівну кампанію 2024 року.

Всього було посіяно соняшнику на площі 24,2 тис. га та кукурудзи на площі 65,8 тис. га, говориться у повідомленні компанії.

«Цьогорічний посів ярих культур розпочали у планові терміни, 10 квітня, але вже протягом першого тижня посівної кампанії нам довелось зупинитись на 10 днів через несприятливі погодні умови (опади, низькі температури). Повноцінно відновити посів нам вдалось лише наприкінці квітня.

Попри це, завдяки наявному парку високошвидкісних сівалок та іншої сучасної техніки, а також злагодженій роботі всієї виробничої команди, ми завершили посівну кампанію-2024 у близькі до оптимальних терміни. На більшості посіяних площ уже отримано дружні сходи. Завдяки високоефективній технології з інтенсивною системою живлення та захисту обґрунтовано сподіваємось на виконання високих планових показників з урожайності», — прокоментував посівну операційний директор ІМК Олександр Вержиховський.

Для довідки: ІМК є інтегрованою сільськогосподарською компанією в Україні. Напрями діяльності: виробництво сільськогосподарських культур (кукурудза, пшениця, соняшник); зберігання сільськогосподарських культур; виробництво молока. ІМК обробляє 120 тис. га землі, розташованих у Полтавській, Чернігівській та Сумській областях. У травні 2011 року відбулося розміщення акцій ІМК на Варшавській фондовій біржі.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!