В Агрейн стартували жнива

Джерело:  AgroPortal.ua
Агрейн

Перша хвиля жнив стартувала у групі компаній «Агрейн». Як говориться у повідомленні компанії, обмолот озимого ячменю, під який відведено площу 4,8 тис. га, здійснює ТОВ «Агропрайм Холдинг» в Одеській області.

У компанії зазначають, що цьогорічна збиральна кампанія почалася відповідно до планів. Погодні умови, які її супроводжують, сприятливі.

«Ми розпочали жнива, які, без перебільшень, мають надвагоме значення не тільки для нашої компанії, а й для країни. Вони точно не будуть простими для усіх аграріїв. Наша команда напружено працювала та готувалася до цього періоду. Логістика, постачання ТМЦ, підготовка потужностей для зберігання і ще низка питань, які ми вирішували завчасно, щоб зараз не зупинятися та оперативно зібрати збіжжя», — каже головний агроном агрогрупи Славко Станішич.

Він додає, що попередньо компанія планує отримати планові показники врожайності. Адже цьогорічна весна була доволі посушливою в окремих регіонах, але критичного впливу на стан культур немає. Після озимого ячменю наступними планують збирати озимий ріпак та озиму пшеницю.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!