УЗ просить вантажовідправників надати плани перевезень через Молдову для розрахунку можливої знижки

Джерело:  Rail.insider
жд

Для розрахунку можливої знижки щодо тарифу на транзитні перевезення територією Молдови АТ “Укрзалізниця” просить вантажовідправників надати конкретну інформацію про заплановані обсяги перевезень. Про це розповів заступник директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов під час наради з перевізниками Румунії та Молдови 6 червня.

Представник УЗ зауважив, що до товариства неодноразово зверталися вантажовідправники з проханням обговорити з ДП «Залізниця Молдови» питання надання знижки щодо тарифу на транзитні перевезення зерна та інших вантажів територією сусідньої держави.

УЗ спрямувала колегам такий лист й отримала відповідь. ДП «Залізниця Молдови» повідомило, що для розгляду пропозицій щодо надання знижки фахівцям необхідно розуміти конкретні обсяги передачі по певних стиках.

«Тому у мене прохання до відправників вантажів через молдовські стики: будь ласка, надайте інформацію, які обсяги планується везти, якщо буде надана знижка», — закликав Валерій Ткачов.

Посадовець уточнив, що вантажовідправники мають надати конкретну інформацію щодо обсягів перевезення та переходу, через який планують передавати вантажі. Окрім того, необхідно уточнити бажаний розмір знижки на тариф. Після отримання такої інформації у ДП «Залізниця Молдови» планують розглянути питання.

Як повідомлялося раніше, Молдова може знизити тарифи на залізничні перевезення вантажів своєю територією.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!