Уряд активно напрацьовує механізми стабільних поставок продуктів харчування по всій країні

продукты

Гуманітарна або технічна допомога надходитиме без зволікань та застосування жодних заходів митного контролю на підставі спрощеної декларації. Про таке рішення уряду розповів прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Також Кабмін спростив порядок використання коштів резервного фонду державного бюджету в період дії воєнного стану, що дозволить швидко ухвалювати рішення для виділення коштів на потреби української армії.

Зараз Уряд активно напрацьовує механізми стабільних поставок продуктів харчування, ліків та товарів першої необхідності у всій країні.

“Працює Координаційний центр із забезпечення продовольчими продуктами, ліками, питною водою та пальним під керівництвом Першого віце-прем’єр-міністра — Міністра економіки Юлії Свириденко”, – йдеться у повідомленні.

Також працює Центр координації гуманітарної допомоги під керівництвом Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної.

Нагадаємо, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців закликало надати Україні гуманітарної допомоги на 1,7 млрд гривень.

 

LB.ua

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!