Урожайність цукрового буряку в Астарті сягнула 600 т/га

Джерело:  AgroPortal.ua
цукровий буряк

ТОВ «Астарта Прихоролля» (входить до «Астарта-Київ») завершило збирання провідної культури холдингу — цукрового буряку — із попереднім показником у 600 ц/га.

Про це говориться у повідомленні компанії у Facebook.

За інформацією агрономічної служби товариства, копання цукрового буряку завершено на території виробничого підрозділу «імені Іваненка».

«Жнива були непростими. В основному через погодні умови. Адже цього року осінь «розщедрилася» великими та не дуже дощами, які дещо збільшили тривалість жнив.

Черговий виклик — і жнивна сторінка 2022 аграрного року завершена.

Протягом наступних кількох днів планується остаточне відвантаження буряку з високих кагатів та вивезення його з полів товариства», — зазначають у господарстві.

Наразі на виробничому підрозділі «імені Ватутіна» триває обмолот кукурудзи, продовжуються роботи з обробітку ґрунту під культури наступного виробничого року.

Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність у Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять цукрові заводи, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми. 7 високотехнологічних елеваторних комплексів компанії розташовані у Полтавській, Хмельницькій та Вінницькій областях. Загальна потужність зберігання 562 тис. т. У 2014 році холдинг ввів у експлуатацію завод із переробки сої в Полтавській області (ТОВ «Глобинський переробний завод»).

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!