Урожай пшениці у Бразилії у 2024/25 році зросте на 14%

Джерело:  IDK
пшеница

Урожай пшениці у Бразилії у 2024/25 році прогнозується на рівні 9,2 мільйона тонн, що на 14% більше, ніж 8,1 мільйона тонн, що прогнозуються у попередньому році, повідомила в середу консалтингова фірма StoneX.

Це була перша оцінка, опублікована StoneX для наступного врожаю пшениці у Бразилії, який ще не був засіяний в основних регіонах американської країни.

StoneX пояснив очікуване зростання більш високою врожайністю, незважаючи на меншу посівну площу. Посівна площа скоротиться на 11%, повідомив StoneX, наголосивши на очікуваному скороченні в південному регіоні, де зосереджена більша частина виробництва пшениці в країні.

У ньому йдеться, що рішення фермерів скоротити посівні площі ґрунтується на таких факторах, як нижча врожайність попереднього врожаю, брак насіння, зростання внутрішніх цін менше, ніж очікувалося, і деяка конкуренція з другим урожаєм кукурудзи.

Консалтингова фірма очікує, що врожайність пшениці у Бразилії зросте на 3,02 тонни з гектара у врожаї 2024/2025 року порівняно з 2,34 тонни з гектара попереднього року, на що вплинули несприятливі кліматичні умови.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!