Урожай кукурудзи у США отримав високі оцінки

Джерело:  IDK
кукуруза США

Згідно зі звітом Зернової Ради США (USGC) про якість урожаю кукурудзи за 2023-2024 роки, врожай кукурудзи в США у 2023 році перевершив очікування як за кількістю, так і за якістю.

Звіт, опублікований 30 листопада, заснований на 611 зразках жовтої кукурудзи, взятих із певних районів у 12 найбільших штатах-виробниках та експортерах кукурудзи. Вхідні зразки були зібрані на місцевих елеваторах для вимірювання та аналізу якості в пункті походження та надання репрезентативної інформації про мінливість характеристик якості у різних географічних регіонах.

Він зазначив, що теплі і сухі погодні умови у квітні та травні дозволили виробникам провести посадку раніше графіку, і, незважаючи на побоювання з приводу посухи, що тривала в червні, сильні опади повернулися пізніше влітку. Це дозволило врожаю дозріти належним чином і призвело до рекордного врожаю 386,97 мільйона тонн.

Звіт USGC також показав, що середня сукупна якість репрезентативних протестованих зразків була кращою, ніж вимоги до коефіцієнта оцінки для сорту №1 у США. Звіт також показав, що 88% зразків відповідали вимогам до коефіцієнта оцінки для сорту №1 у США, а 96,7% відповідали вимогам до коефіцієнта оцінки для сорту №2 у США.

Концентрація кукурудзяного білка цього року склала 8,8%, що вище за середній показник за п’ять років на 8,5%. Урожай також показав нижчі середні загальні збитки та середній вміст вологи порівняно із середнім показником за п’ять років. Відібрана кукурудза на сьогоднішній день містила найнижчий відсоток зламаної кукурудзи та сторонніх матеріалів.

Хімічний склад урожаю залишався в нормальному діапазоні, оскільки 99,5% зразків протестовано нижче рівня дії Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США (FDA) для афлатоксинів і 100% зразків протестовано нижче за рекомендаційний рівень FDA у 5,0 частин на мільйон для дезоксиніваленолу. Крім того, 98,3% з них пройшли тести на вміст фумонізину нижче за найсуворіший рекомендований рівень FDA в 5,0 частин на мільйон.

Рада надасть свої висновки покупцям по всьому світу під час серії заходів, які розпочнуться в Китаї 12 грудня. Презентації продовжаться в Індії, Південній Кореї, Панамі та Тайвані протягом першого кварталу 2024 року та будуть спрямовані на те, щоб запропонувати Учасники прояснюють очікування щодо якості кукурудзи цього маркетингового року.

«Рада пишається тим, що представляє цей щорічний звіт, який рік за роком доводить якість та достаток кукурудзи в США», – сказав Брент Бойдстон, голова USGC. «Прозорість, яку він забезпечує покупцям, допомагає їм приймати обґрунтовані рішення та робить ще один крок до розвитку ринків, створення умов для торгівлі та покращення життя. Неймовірні обсяги цього врожаю дозволяють Сполученим Штатам залишатися провідним експортером кукурудзи у світі, на частку яких припадає приблизно 26,4% світового експорту кукурудзи».

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!