Укрпромінвест отримав рекордну врожайність пшениці

Джерело:  AgroPortal.ua
жнива

«Укрпромінвест-Агро» завершив збір озимої пшениці із історично рекордними показниками урожайності. Про це говориться у повідомленні компанії у Facebook.

«В «УПІ-Агро» завершилася збиральна кампанія ранньої групи зернових, яка цьогоріч була представлена озимою пшеницею загальною площею посіву 19,9 тис. га. Незважаючи на усі складності, пов’язані з роботою у воєнний час, компанії вдалося досягти історичного рекорду з урожайності, яка склала 7,55 т/га у заліку», — говориться у повідомленні.

Лідером за урожайністю стала Погребищенська філія, де на площі понад 2 тис. га отримано по 8 т/га озимої пшениці у заліку. А Продовольча компанія «Зоря Поділля», до структури якої входить філія, отримала кращі у свої історії показники урожайності озимих — 7,8 т/га.

«Рекордів було досягнуто також і в показнику врожайності у розрізі полів. Так, філія «Довжок» Продовольчої компанії «Поділля» отримала понад 10 т/га на полі розміром 164 га», — уточнили в компанії.

Загалом виробничі підрозділи «УПІ-Агро» намолотили понад  150 тис. т зерна.

Для довідки: «Укрпромінвест-Агро» — вертикально інтегрована агропромислова компанія. Земельний банк на даний час складає 116,5 тис. га. Основні напрями діяльності: вирощування сільськогосподарських культур, виробництво цукру, молочне і м’ясне тваринництво, виробництво борошна.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!