Українських фруктів побільшає у Нігерії

Джерело:  AgroPortal.ua
яблука

Компанія USPA Fruit має намір розширювати присутність у Нігерії.

Як говориться у повідомленні компанії, USPA з 2019 року розпочала постачання продукції на ринок Африки, де тепер представлена у 12 країнах. Африка займає близько 14% від усіх постачань компанії.

«Основними продуктами, з яких очікується збільшення постачань до Нігерії, є весь асортимент продукції USPA, а також натуральне дитяче харчування», — додали в компанії.

В USPA пояснили, що головним пріоритетом стає Нігерія з населенням 213 млн осіб, однією з головних цифр є обсяг імпорту продовольства, що склав понад $7 млрд на рік.

«USPA вже представлена ​​в Нігерії в містах Абуджа, Лагос і Ошогбо, де можете легко замовити продукцію компанії за каталогом», — говориться у повідомленні.

Для довідки: компанія USPA Fruit об’єднує українських виробників яблук для масштабування обсягів поставок. Компанія контролює якість і накопичує продукцію від різних виробників. USPA Fruit виступає як сполучна ланка між клієнтами з усього світу та українськими виробниками яблук для підтримання стабільності поставок у довгостроковій перспективі.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!