Українські та європейські ритейлери об’єдналися заради гуманітарної допомоги та налагодження поставок з ЄС

Асоціація ритейлерів України та Independent Retail Europe оголосили про річну партнерську угоду про спільні зусилля щодо надання гуманітарної допомоги Україні з Європи.

Як повідомили в Асоціації ритейлерів України, Independent Retail Europe буде надавати гуманітарну допомогу Україні, допомагати у налагодженні постачання та вирішенні інших питань в ЄС.

У свою чергу, Асоціація ритейлерів України виступить посередником між українським ритейлом та волонтерами і європейськими партнерами.

«У цей кризовий час, щоб підтримати український народ, українських медичних працівників та уряд України, ми зосереджуємось на тому, що ми робимо найкраще: розповсюджуємо товари людям», — заявили в Independent Retail Europe.

Європейські партнери висловили свою однозначну підтримку та солідарність з Україною та українським народом: «Ми рішуче засуджуємо російське військове вторгнення в суверенну європейську країну. Ми вітаємо дії Європейської Комісії, Європейської Ради, держав-членів ЄС та країн світу. Ми з Україною».

 

NV.ua

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!