Україна. Зволоження грунту залишається одним з кращих за останні 5 років

UkrAgroConsult

Кінець другої – початок третьої декади вересня характеризувалися змінною по температурі погодою. В кінці другої декади відбулося різке похолодання. У східних і північних областях на поверхні грунту спостерігалися заморозки. Погодні умови, що склалися протягом останнього тижня, не зовсім сприятливі для дозрівання сільськогосподарських культур – внаслідок затяжних дрібних, а місцями сильних дощів збільшується вміст вологи в зерні і насінні.

Опади різної інтенсивності у вигляді помірних, а місцями сильних злив спостерігалися майже на всій території. У багатьох районах південних, східних та місцями центральних областей, де опади були незначними, триває і посилюється грунтова посуха. Умови для накопичення вологи і проведення сівби і початкового розвитку озимих культур незадовільні. В цілому зволоження грунту залишається одним з кращих за останні 5 років, повідомляють аналітики УкрАгроКонсалт.

Прогноз погоди на 28 вересня-3 жовтня: На всій території без опадів. Температура на Заході вдень +14…+16°С, вночі +5…+7°С; на Півночі вдень +11.. +13°С, вночі +3…+5°С; на Сході вдень +11…+13°С, вночі +3…+5°С; в Центрі вдень +12…+14°С, вночі +4…+6°С; на Півдні вдень +13…+15°С, вночі +6…+8°С.

Детальна інформація по експорту зернових культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, стану посівів та ходу збиральної/посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, який об’єднує швидкий доступ до щоденної оперативної ринкової інформації про ринки країн Причорномор’я, звітів, з історичними даними, а також інструменти обробки та завантаження даних.

Використовуйте аналітичні дані і підвищить свою ефективність вже зараз!

Зареєструйтеся та отримайте розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

UkrAgroConsult

Позначки:, , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!