Україна. Триває збір зернових і зернобобових культур та сівба озимих культур

сев
UkrAgroConsult

Третя декада вересня характеризувалася прохолодною для даного періоду погодою, місцями вночі на поверхні грунту спостерігалися заморозки. Після закінчення дощової погоди відновлено скошування гречки в валки. Триває збір зернових і зернобобових культур та сівбу озимих культур, інформують аналітики УкрАгроКонсалт.

Опади різної інтенсивності у вигляді короткочасних дощів, а місцями зливи спостерігалися майже на всій території. Умови на деяких територіях південного та центрального регіонів залишаються несприятливими для початку сівби озимих зернових культур та їх зростання, а також розвитку озимого ріпаку. На решті території грунт достатньо зволожений, в західному регіоні – сильно зволожений.

Прогноз погоди на 5-10 жовтня: Опади 5-25 мм очікуються в західних областях. Але решта території без опадів. Температура на Заході вдень +15 … + 17 ° С, вночі +3 … + 5 ° С; на Півночі вдень +14 … + 16 ° С, вночі + 3 … + 5 ° С; на Сході вдень +14 … + 16 ° С, вночі +4 … + 6 ° С; в Центрі вдень +14 … + 16 ° С, вночі + 1 … + 3 ° С; на Півдні вдень +15 … + 17 ° С, вночі +5 … + 7 ° С.

Детальна інформація по експорту зернових культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, станом посівів та хід збиральної / посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, який об’єднує швидкий доступ до щоденної оперативної ринкової інформації про ринки країн Причорномор’я, звітів, з історичними даними, а також інструменти обробки та завантаження даних.

Використовуйте аналітичні дані і підвищіть свою ефективність уже зараз!

Зареєструйтеся та отримайте розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!