Україна та Ізраїль мають намір співпрацювати у молочному тваринництві

корова

Україна та Ізраїль мають намір розширювати співпрацю у галузі молочного тваринництва.

Про це йшлося у ході онлайн-зустрічі Посольства України в Ізраїлі, української Асоціації виробників молока та ізраїльської Асоціації сприяння розвитку співробітництва Ізраїль-Україна, СНД, йдеться у повідомленні посольства у Facebook.

Як зазначається, ізраїльська сторона, зокрема, була ознайомлена зі станом, перспективами розвитку та потребами цієї галузі. У ході зустрічі українські аграрії висловили зацікавленість у розширенні двосторонньої співпраці з низки напрямків.

«Зокрема це модернізація поливних систем, створення в Україні національного племінного центру, комп’ютеризація молочних ферм, експорт-імпорт комбікормів, будівництво в Україні кормових центрів, переробка молочної продукції», — уточнюється в повідомленні.

Сторони також домовилися опрацювати на початку 2022 р. візит делегації Асоціації виробників молока до Ізраїлю для детального обговорення з релевантними ізраїльськими державними інституціями та приватними агрокомпаніями перспективних двосторонніх проектів у рамках пріоритетних сфер.

 

Аgroportal.ua

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!