Україна презентувала на конференції Grain from Ukraine у Стамбулі гуманітарну продовольчу програму

Джерело:  Цензор.НЕТ
Grain from Ukraine

Сьогодні, 24 листопала, в офісі Ради зовнішньоекономічних зв’язків Туреччини (DEIK) відбулася конференція Grain from Ukraine, на якій генконсул Роман Недільський презентував турецьким бізнесменам гуманітарну продовольчу програму, ініційовану президентом України Володимиром Зеленським, для постачання збіжжя до найбідніших країн Африки.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Генерального консульства України в Туреччині.

“Програма передбачає закупівлю українського зерна країнами-партнерами та передачу його державам, які потерпають через гуманітарну кризу. Програма реалізується в партнерстві з World Food Program під егідою Організації Об’єднаних Націй. У межах програми 170 тис. тонн української пшениці вже отримали одні з найбільш соціально вразливих країн Африки”, – розповів Недільський.

Під час заходу також презентовано можливості міжнародної платформи Nazovni для розширення торговельно-економічних звʼязків турецького бізнесу з українськими експортерами.

“Дякуємо голові Ради зовнішньоекономічних звʼязків Туреччини (DEIK) Рушену Четіну за постійну підтримку наших ініціатив.

Впевнені, що кожна така зустріч відкриватиме нові можливості для поглиблення економічного співробітництва між Україною та Туреччиною”, – додали в Генконсульстві. 

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!