УкрАгроКонсалт надає консультації та послуги з бізнес-планування щодо впровадження прискорених технологій відновлення земель, пошкоджених під час війни

Джерело:  УкрАгроКонсалт
росток
UkrAgroConsult

З 2014 року в Україні від воєнних дій постраждало близько 150-180 тис. км2, що становить 25-30% усієї території. Окрім населених пунктів, пошкоджено також землі сільгосппризначення, площа яких за приблизними підрахунками становить 25-30 тис. км2.

У місцях запеклих боїв одним із видів руйнації ґрунтів є пошкодження їх цілісності внаслідок розривів від бомбардування, обстрілів ракетами, мінами та артилерійськими снарядами, що спричинило утворення урвищ, глибоких вирв з порушенням природної цілісності генетичних горизонтів на значних площах у північній, східній та південній частинах нашої країни.

Зруйнований верхній родючий шар ґрунту деградує. Природна регенерація ґрунту відбувається дуже повільно. За 100 років гумусний шар ґрунту нарощується тільки на 0,5-2 см. Для відновлення родючого шару товщиною 20 см необхідно 1500-7400 років.

Прискорення відновлення пошкоджених земель стає надзвичайно актуальним завданням.

За проведеними дослідженнями УкрАгроКонсалт для прискорення процесів регенерації та підвищення родючості ґрунтів високу ефективність дає використання біотехнологій ремедіатації, а також вермікомосту (біогумусу).

Ми відкриті до наших клієнтів та партнерів та готові проводити бізнес-консультації та бізнес-планування з приводу впровадження цих технологій в агровиробницво, а також з виробництва біогумусу.

Дізнатись детально можете за телефоном: +380 (99) 220 72 42

або написавши листа на пошту: uac-info@ukragroconsult.org

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!