Удар по ВДК “Новочеркасcк”: у порту був балкер із краденим українським зерном

Джерело:  Фокус

За даними журналістів, судно SAN COSMAS раніше неодноразово було помічено в заходах у захоплені кримські порти й фігурувало в скандалі, пов’язаному з перевезеннями викраденого українського зерна.

Суховантаж, замішаний у нелегальному вивезенні українського зерна, був пошкоджений під час удару по великому десантному кораблю “Новочеркаськ” в окупованій Феодосії, що в Криму. Про це повідомляє “Крим.Реалії” (“Радіо Свобода”).

Суховантаж SAN COSMAS, що йшов під прапором Танзанії, був пошкоджений під час удару по російському великому десантному кораблю “Новочеркасcк” у порту Феодосії. Судно, яке було пришвартоване біля зернового термінала. Журналісти зазначають, що поки що не зрозуміло, чи зазнало судно якихось пошкоджень.

За даними українських ЗМІ, судно SAN COSMAS раніше неодноразово було помічено в заходах до кримських портів і фігурувало в скандалі, пов’язаному з перевезеннями викраденого українського зерна. Судно, яке раніше називалося LAODICEA, було помічено в Чорному морі в супроводі російських військових кораблів.

“Балкер SAN COSMAS змінював назву у 2023 році. Однак номер IMO залишився колишнім: 9274343. Цей самий номер мало судно, неодноразово помічене в заходах у кримські порти”, — ідеться в повідомленні ЗМІ.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!