У жовтні USDA знизили свій прогноз урожаю та експорту зерна з Чорноморського регіону

UkrAgroConsult

Україна. Експерти USDA в своєму звіті скоротили прогноз врожаю кукурудзи в Україні на 1 млн тонн до 38 млн тонн через середню врожайність по ходу збирання, яка виявилася нижчою за очікування ринку. Оцінку експорту кукурудзи з України знизили на 0,5 млн тонн до 31,5 млн тонн. Решта культури залишили без змін, інформують аналітики УкрАгроКонсалт.

Росія. Урожай кукурудзи був скорочений на 0,5 млн тонн до 15 млн тонн з аналогічної причини – невтішні показники врожайності. Експорт кукурудзи був скорочений в меншій мірі – на 0,3 млн тонн до 4,5 млн тонн. Також були знижені оцінки по ячменю: урожай – на 0,7 млн ​​тонн до 17,3 млн тонн, а експорт – на 0,5 млн тонн до 4,5 млн тонн. Баланс пшениці залишився без змін.

Казахстан. Оцінка врожаю пшениці в Казахстані в жовтні була знижена на 0,5 млн тонн.

Таким чином, урожай зерна в Чорноморському регіоні в 2021/22 МР в порівнянні з попереднім прогнозом зменшився на 1,3% до 201,9 млн тонн, а експортний потенціал – на 1,1% до 113,1 млн т.

Детальна інформація по експорту зернових культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, станом посівів та хід збиральної / посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, який об’єднує швидкий доступ до щоденної оперативної ринкової інформації про ринки країн Причорномор’я, звітів, з історичними даними, а також інструменти обробки та завантаження даних.

Використовуйте аналітичні дані і підвищіть свою ефективність уже зараз!

Зареєструйтеся та отримайте розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!