У вівторок ф’ючерси на малайзійську пальмову олію виросли четверту сесію поспіль

Джерело:  Oilworld
пальмова олія

У вівторок ф’ючерси на малайзійську пальмову олію зросли четверту сесію поспіль, чому сприяло зниження запасів і зростаюче занепокоєння з приводу посушливих погодних умов, які призводять до скорочення виробництва у провідних країнах-виробниках.

Балансовий контракт на пальмову олію з постачанням у березні на Малайзійській біржі деривативів Бурси зріс на 11 ринггітів, або 0,29%, і закрився на рівні 3756 ринггіт ($804,50).

“Двома основними факторами, які продовжують впливати на ціни, є перспективи зниження виробництва та падіння запасів”, – сказав він. сказав дилер із Мумбаї, повідомляє Рейтер.

Запаси пальмової олії в Малайзії наприкінці листопада впали вперше за сім місяців, оскільки виробництво впало більше, ніж експорт, показали дані галузевого регулятора минулого тижня.

Індонезія, найбільший у світі виробник пальмової олії, експортувала 3,00 мільйона метричних тонн продуктів пальмової олії у жовтні, що на 31% менше у порівнянні з тим же місяцем минулого року, показали дані Індонезійської асоціації пальмової олії (GAPKI) у вівторок.

Експорт продуктів пальмової олії з Малайзії у першій половині грудня впав на 13,6% у місячному вирахуванні до 591 490 метричних тонн, сюрвеєр Про це повідомила в п’ятницю компанія Intertek Testing Services.

Ф’ючерси на соєву олію на торговій біржі Чикаго впали на 0,65%.

Індонезія планує встановити довідкову ціну на сиру пальмову олію на рівні 767,51 долара США за метричну тонну на період з 16 по 31 грудня, порівняно з 795,14 долара США. у першій половині місяця.

Імпорт пальмової олії до Індії в листопаді підскочив майже до тримісячного максимуму, що майже на 23% більше, ніж у жовтні, завдяки переробці нафти.

Пальмова олія може підскочити в діапазоні 3813-3835 ринггітів за метричну тонну, оскільки вона ненадовго подолала зону опору 3775-3781 ринггіт.

У вівторок ціни на нафту стабілізувалися. Ціни на сиру нафту впливають на пальмову олію, оскільки вона є альтернативною сировиною для біодизельного палива.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!