У вересні показник передачі вагонів із зерном через прикордонні переходи суттєво скоротився

Джерело:  Rail.insider
жд

За три дні вересня обсяг середньодобової передачі вагонів із зерном через західні прикордонні переходи значно скоротився. Про це повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов.

Найбільше падіння фіксується під час передачі зернових вантажів через українсько-словацькі стики — на 25,5 вагонів порівняно із серпнем. Таким чином наразі передається 54 вагони на добу.

Трохи менше, 15 вагонів на добу, «втратили» під час передачі зернових на прикордонних переходах із Румунією. Зараз через ці стики передається 86 вагонів на добу.

На 8,45 вагона на добу скоротився обсяг передачі зернових з України до Польщі — до 77 одиниць на добу. А показник передачі вагонів до Угорщини знизився на 7,8 одиниці на добу. Наразі він становить 67 вагонів.

«Тимчасове зменшення середньодобової передачі зернових вантажів пов’язане з початком поточного місяця (статистика лише за три доби) та з тим, що початок місяця збігся з вихідними днями (2 та 3 вересня — субота і неділя). У вихідні зменшується обсяг передачі зернових вантажів. Протягом тижня очікуємо покращення показників», — прокоментував ситуацію Валерій Ткачов.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!