У п’ятницю ф’ючерси на соєві боби закрилися з підвищенням за найближчим контрактом

Джерело:  Oilworld
доллар

У п’ятницю Чиказькі ф’ючерси на соєві боби закрилися з підвищенням за найближчим контрактом і зниженням у відкладені місяці, оскільки трейдери чекали, чи благодійні пройдуть у посушливих районах Бразилії, як очікувалося.

Трейдери уважно стежать за прогнозами, оскільки втрати врожаю через погану погоду в Бразилії, найбільшому у світі постачальнику сої, можуть підвищити експортний попит на американську сою на світовому ринку.

“Без сумніву, ми залежимо від погоди в Південній Америці”, – сказав він. сказав Дон Руз, президент брокерської компанії U.S. Commodities, повідомляє Рейтер.

Найбільш активні ф’ючерси на соєві боби завершилися на 1-3/4 цента вище на рівні $13,15-3/4 за бушель на біржі Чикаго Торгівля. За тиждень контракт додав 0,9%, що стало першим тижневим зростанням початку листопада.

Зерно CBOT також закрилося з підвищенням: березнева кукурудза зросла на 3-3/4 цента до 4,83 долара за бушель, а березнева пшениця підскочила на 13-1/2 цента до 6,29-1/4 долара за бушель. За тиждень ціни на кукурудзу подешевшали на 0,5%, а на пшеницю – на 0,4%.

Міністерство сільського господарства США повідомило в системі щоденної звітності, що експортери продали 447 500 тонн соєвих бобів США в невідомі місця призначення і ще 134 000 тонн тонн в Китай. Це була восьма сесія поспіль, на якій Міністерство сільського господарства США оголосило про щоденні розпродажі соєвих бобів.

Внутрішній попит також виглядав стійким, оскільки щомісячні дані Національної асоціації переробників олійних культур показали, що в США обсяг переробки соєвих бобів у листопаді перевищив більшість торгових оцінок і піднявся до другого за величиною рівня за будь-який місяць.

Адміністрація Байдена заявила, що буде визнана методологія, яку віддають перевагу етанольній індустрії в керівництві для компаній, які прагнуть вимагати податкових пільг для стійкого авіаційного палива, що є ключовою перемогою для лобі виробників кукурудзи в США.

За словами брокерів, це рішення допомогло підтримати кукурудзу CBOT, хоча ринку все ще не вистачає напряму.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!