У новому сезоні Норвегія стає ключовим імпортером російської рапсової олії

рапс рапсовое масло
UkrAgroConsult

У липні 2020/21 МР експорт ріпакової олії з Росії досяг рекордних показників для даного звітного періоду і склав 50,3 тис. тонн. Це на 31% вище в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, інформують аналітики УкрАгроКонсалт.

Динаміка експорту на ключових ринках збуту наступна: Норвегія (+ 216%), Китай (-8%), країни ЄС (-38%).

Експортний потенціал в 2021/22 МР може вирости, враховуючи прогноз зростання врожаю ріпаку, стабільний попит ключових імпортерів і діюче мито на експорт ріпаку.

Зростання обсягів експорту ріпакової олії відзначалося в напрямку таких ринків: Литва (+ 215%), Казахстан (+ 84%), Україна (+ 19%).

Зниження темпів експорту російського товару зафіксовано в напрямку Нідерланди (-93%), Ізраїль (-57%), Латвія (-41%).

Детальна інформація по експорту олійних культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, станом посівів та ходу збиральної / посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, який об’єднує швидкий доступ до щоденної оперативної ринкової інформації про ринки країн Причорномор’я, звітів, з історичними даними, а також інструменти обробки та завантаження даних.

Використовуйте аналітичні дані і підвищіть свою ефективність уже зараз!

Зареєструйтеся та отримайте розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!