У морських портах ускладнено обробку вантажів через погодні умови на Одещині

Джерело:  Rail.insider
порти негода

Через складні погодні умови в Одеському регіоні є труднощі з обробкою вантажів у морських портах. Таку інформацію оприлюднив заступник директора департаменту комерційної роботи товариства Валерій Ткачов.

Так, у порту Одеса триває розчищення території терміналів, очікується відновлення електроживлення. У порту Чорноморськ спостерігається ускладнення з вивантаженням через перебої з електроживленням та погодні умови. Проте вантажі обробляються. Обробляються вантажі і в порту Південний. Також здійснюється розчищення під’їзних колій та території. Є перебої з електроживленням. У порту Ізмаїл обробка вантажів поновлена. Водночас ускладнено підвезення вантажів.

Що ж до вивантаження вагонів із зерном у портах Великої Одеси, то упродовж тижня показник добового коливається у діапазоні 800–950 одиниць.

Середньодобовий показник вивантаження становить 856 вагони на добу. За останній тиждень він зріс на 14 одиниць.

Водночас поменшало вагонів із зерном, що рухаються у напрямку портів Великої Одеси. Наразі їхня кількість становить 5249 одиниць. Скорочення — на 88 вагонів за останній тиждень.

Проте на 11 вагонів більше прямує до порту Ізмаїл. Наразі їхня кількість становить 450 одиниць. Щодоби в порту вивантажують 118 вагонів. Це на 13 одиниць менше, ніж тиждень тому.

Як повідомлялося раніше, на понад 40% скоротилася черга вагонів із зерновими у напрямку прикордонних переходів.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!