У липні накопичення вагонів у напрямку західних переходів зросло

Джерело:  AgroNews.ua

У напрямку західних прикордонних переходів наразі рухається понад 8,4 тис. вагонів. Це приблизно на 20% більше, ніж у червні. Такі дані були оприлюднені під час наради представників АТ «Укрзалізниця» та учасників аграрного ринку, передає Rail.insider.

У липні кількість вагонів, що прямують до західних прикордонних переходів, зросла на 1,4 тис. одиниць — до 8,4 тис. Це приблизно на 20% більше, ніж у червні. Зросла і кількість вагонів із зерном — до 1,4 тис. Це на 36% перевищує показник кінця червня.

Водночас обсяг середньодобової передачі вантажів у липні скоротився до 1628 вагонів. Це на 95 одиниць менше, ніж у червні. При цьому трохи зросла передача зернових вантажів — з 322 до 325 вагонів. «Останній тиждень спостерігається невеличке пожвавлення перевезення зернових вантажів у напрямку західних кордонів», — зауважив заступник директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов.

Загалом за 26 діб липня залізницею на експорт перевезено 708 тис. т зернових. Із них у напрямку західних прикордонних переходів — 453 тис. т.

 

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!