У Криму вже беруть поштучно. Мешканці рф і окупованих територій шоковані божевільними цінами на яйця

Джерело:  NV.ua
яйця

Мешканці рф і окупованих нею українських територій шоковані божевільним зростанням цін на яйця.

Про це з посиланням на місцеві пабліки у соцмережах повідомляє Telegram-канал ASTRA.

Зокрема, у тимчасово підконтрольному рф Криму через таке стрімке подорожчання людям вже почали продавати яйця поштучно, адже каміння з небес далеко не таке поживне, як на це сподівалися зрадники та колаборанти.

“Зросла до 200 рублів (близько 80 гривень). У магазинах вирішили, що такий цінник відлякуватиме покупців, і вирішили продавати товар поштучно”, — йдеться у повідомленні.

Аналогічна ситуація склалася також в Оренбурзі та Новосибірську, а у Нижньому Новгороді у деяких магазинах за десяток яєць й зовсім просять вже 300 рублів.

Тим часом мешканці Саратова змушені вистоювати на вулиці величезні черги, щоб мати змогу купити їх за бюджетною ціною у 78 рублів просто з вантажівок, прямо як у 90-ті роки, якими російська пропаганда так любить лякати своїх громадян.

Ситуація, що склалася, виявилася для громадян рф та їхньої влади настільки гострою, що кремлівському диктатору володимиру путіну напередодні так званих «президентських виборів» довелося навіть публічно виступити з цього приводу й вимагати, щоб ціни припинили зростати, однак вони його чомусь так і не послухалися.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!