У ІМК активізують роботу із зерном третіх осіб

Джерело:  AgroPortal.ua
ИМК ІМК

Аграрна компанія ІМК активізує роботу із зерном третіх осіб. На сьогодні з покупним зерном у компанії працюють лише під запит.

Про це в інтерв’ю AgroPortal.ua розповів генеральний директор ІМК Олександр Вержиховський.

«Ми вже розпочали роботу в цьому напрямі. Стартували з Прилуцьким кластером і плануємо цього року розширити практику на інші кластери», — уточнив він.

Водночас Олександр Вержиховський додав, що у планах ІМК є модернізація елеваторних потужностей, направлена на заміну старих і менш ефективних на сучасні — більш технологічні та екологічні.

«Стратегією компанії не передбачається інтенсивне нарощування земельного банку, тому загальна ємність одночасного зберігання збільшуватися також не буде, адже поточного обсягу одночасного зберігання нам цілком достатньо», — зазначив гендиректор ІМК.

За його словами, у компанії є досвід успішного експорту, є можливість формувати партії та отримувати хороші ціни від трейдерів. 

«Ми готові пропонувати конкурентні ціни закупівлі малим і середнім суб’єктам господарювання, які працюють поряд із нами», — констатував Олександр Вержиховський.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!