У Греції пропонують створити комісію з просування експорту оливкової олії

Джерело:  OleoScope
оливкова олія

Грецькі виробники оливкової олії просять уряд країни створити комісію з просування експорту вітчизняної продукції. На думку учасників ринку, галузь розвиватиметься за рахунок координації виробництва сировини та готової продукції, а також національної стратегії, яка «надасть цінність реалізації оливкової олії за кордон».

«Така комісія відіграватиме роль консультативного органу. Ми могли б сказати, що поточний рік це рік грецької оливкової олії. Це можливість відкрити продукту нові ринки. Тим не менш, для досягнення таких цілей нам потрібна координація та стратегічне планування», – сказав генеральний директор Sevitel Гіоргос Ойконому.

Директор відділу малих і середніх компаній Enterprise Greece Антоніс Граваніс підкреслив, що Національна міжпрофесійна організація (Edoe) і Sevitel повинні координувати свої зусилля, щоб не упустити зростання глобальних експортних можливостей.

Нагадаємо, що Греція – один з провідних світових виробників оливкової олії поряд з Іспанією, Італією, Туреччиною, Марокко, Сирією та Тунісом.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!